Ράδιο Μέγαρο

Καλώς ορίσατε στην Ιστοσελίδα μας.

Ένας φιλόξενος χώρος με ζεστή ατμόσφαιρα και φιλικό service, προσφέρει λαχταριστές γεύσεις, διαλεκτά κρασιά & απολαυστικά cocktails σε προσιτές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εστίασης από το 1980. Το εστιατόριο Ράδιο Μέγαρο άνοιξε τις πύλες του το 1989.

Ήμαστε όλη τη μέρα ανοιχτά με Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα και φρέσκο ψάρι Μεσολογγίου. Η κουζίνα μας θα σας καταπλήξει με τις υπέροχες γεύσεις από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. 

olives (2)Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα συστατικά! Εκλεκτές πρώτες ύλες μαγειρεμένες με φαντασία και σεβασμό στην παράδοση, χαρίζουν πιάτα που θα απολαύσετε σε κάθε μπουκιά. Η παρασκευή των φαγητών μας βασίζεται στην ποιότητα. Χρησιμοποιούμε ελληνικά αγνά και παραδοσιακά υλικά με έμφαση στα φρέσκα υλικά κάθε εποχής.

Διαθέτουμε ένα από τα εμπειρότερα τμήματα τροφοδοσίας sign_radiomegaro 2προσωπικών και εταιρικών εκδηλώσεων στην περιοχή. Η εταιρεία μας λειτουργεί σαν ένα εξειδικευμένο Full Service Catering. Έχει το μοναδικό προνόμιο να ενσωματώνει εμπειρίες δεκαετιών στην παροχή υπηρεσιών κέτερινγκ σε προσωπικές ή εταιρικές εκδηλώσεις.

Το Ράδιο Μέγαρο είναι πολλά χρόνια γνωστό για την ποιότητα του φαγητού, την πρόθυμη εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό και τις προσιτές τιμές. Κάνουμε ειδικές τιμές σε γκρουπ, συλλόγους, σχολεία και οργανωμένες εκδρομές.

 Σας περιμένουμε!